✿ MY LOVE PARIS ✿






Hello I'm nur iylia ibrahim..age?? blabla.. haha.. PARIS is my dream country n i'm gonna be there one day.. welcome to my official blogger..=)


♥About Author
♥My Hero
♥My Buddyz
♥Love Letters




Older Post | Newer Post
happy n terkenang..
Saturday, February 13, 2010 | 10:28 PM | 0 Love Letters
finally lia dapat text wit him!!
hahaha..
rindu giler kat adi fikri!!
hoho baru tak masej dengan die sehari..
hoho..awww miss him gile..
die seronok sangat..
huhuhu..
i'm happy when you happy dear..=)
sekarng die tengah jalan-jalan dengan family die..
wow best nye..
hhuhhuhu..
jalan malam-malam kat laut agak best!!
bayu malam lagi best dari bayu pagi-pagi..
itu lah CIPTAAN ALLAH S.W.T..
teringat lia g kat pantai batu buruk TERENGGANU..
laut die tenang jew bile kite tengok..
angin yang sepoi-sepoi menolak -nolak diri lia..
hurrmmm rindunyee kat tempat tu..
laut die bersih jew..memang payah la nak dapat laut yang bersih macam to..
uuu bayu nye..
susah lia nk lupe kan saat-saat lia jalan kat pantai tu..
dengan pasir die yang halus n gebu ..
wee best nye saat-saat itu..
gembire jew lia kat sana..
nak-nak time lia menjerit kat laut..
lepas kan segala-gala nye kat situ..
huhuhu.. best nye..
nak pegi lagi.. nak tengok perubahan die..
  • maseh bersih ke laut die..
  • maseh tenang ke permandagan die..
  • maseh bayu ke angin die..
  • maseh halus n gebu pasir die kat sane..
hurmm rindu nyeeeeee..............