✿ MY LOVE PARIS ✿






Hello I'm nur iylia ibrahim..age?? blabla.. haha.. PARIS is my dream country n i'm gonna be there one day.. welcome to my official blogger..=)


♥About Author
♥My Hero
♥My Buddyz
♥Love Letters




Older Post | Newer Post
PELIKNYE LIA NIE..
Saturday, February 20, 2010 | 1:08 AM | 0 Love Letters
  • malam nie dalam sejarah lia tibe-tibe terasa nak bace buku teks SEJARAH ..huhuh
  • agak melawakkan..mulenye lia just saje nak tengok-tengok..belek-belek jew..
  • tah nape teringin nak bace..heeeee...time sekolah dulu bukan maen tak nak bukak..kalaw boleh rase nak buang jew buku nie..hish!!GILERAPEW!tak baek lah nak buang buku.. ilmu tu!huhuhu..dah la hak milik SEKOLAH!hahaha..memang malam nie dalam sejarah, lia bukak buku teks nie..siap bace pulak to..dulu time nak buat nota or exzam jew bukak buku sejarah nie.. same lah dengan kawan-kawan lia tu..hahaha..same jew kami nie..hehehe..buruk laku tol kan lia nie..kiteowng nie kalaw bab-bab sejarah memang malas sikit..huhuhu..subjek laen bukan maen hebat..hahaha.. bersemagat jew..hehehe..tah napew tang sejarah nie die tak nak bersemagat..hadoyai..rindu pulak nak belajar balek..hehehe.. tak pew tak pew..pas nie belajar balek..hhehehe..memang betul-betul sejarah la malam nie..hahaha..seronok pulak lia bace sejarah nie..hahaha..
SEJARAH!!
  • then lia try buat akaun!!!weeeee..still laju..still ingat!!suker giler..ingat lia dah banyak lupe ..yea la sejak tak sekolah nie lia banyak sangat makan maggie..hahaha..bukak jew bab makan maggie semua takut..hahaha..asal nak takut??takut luper??daaa pemikiran kite boleh lupe sebab biler dah faham sesuatu tu kite bukan nk asah bagi tajam..simpan jew sampai die tumpul sendiri..hahaha tu dia kua dah falsafah B.M die..hhahaha..memang best lah buat akaun tadi..laju jew..rase macam tengah buat HOMEWORK SEKOLAH LAK!!hahaha..dah macam owang kene sampuk jew lia tadi.. menghadap buku-buku sekolah..

AKAUN..