✿ MY LOVE PARIS ✿






Hello I'm nur iylia ibrahim..age?? blabla.. haha.. PARIS is my dream country n i'm gonna be there one day.. welcome to my official blogger..=)


♥About Author
♥My Hero
♥My Buddyz
♥Love Letters




Older Post | Newer Post
PESBUK AND EMAKKU HEBAT!
Friday, February 26, 2010 | 7:28 PM | 0 Love Letters
tahun demi tahun..pantas mase nie berlalu kan..
now dah "2010"..wow dah 2010..lia pun dah tinggalkan alam persekolahan lia..
huhuhu..best tinggalkan sekolah??
huhuhu..tak best!!! rindu nak belajar balik.. rindu nak gurau-gurau dengan cikgu!!
hari demi hari..tahun demi tahun..uuiiiihhh! dunie dah semakin canggih..dunie semakin moden..
huhuhu..cakap pasal dunie serbe moden nie..teknologi pun semakin canggih-canggih..zaman pun dah berubah..tapi kepale otak lia nie tak jugak canggih..oppsss!!bukan tak jugak..tapi lambat sikit die nak tercanggih..hehehe..
nak taw nape???
meh sinie nak story-story..huhuhu..pasang mate tu elok-elok..huhuhu..
sekarang..dah berjuta-juta owang dok layan pesbuk..pesbuk nie!(facebook)
huhuhu..tapi lia just dok layan myspace myspace..hukhuk..
sebab lia fikir pesbuk nie just tok budak-budak U jew..hahaha..
yea lah tengok ramai DAK U yang asyik letak logo pesbuk nie..
hahaha...
lia pun tak lah kisah sangat kan..
tibe-tibe satu hari, my sis cakap adek..'USTAZAH NORLIDA add kak ita kat pesbuk'..(my cikgu)
hahaha.. lia pun gelak jew lah..owh yea???
hahaha..then satu hari..jari jemari lia nie gatai sangat nk buat pesbuk..huhuhu...
lia pun buat la..saja-saja la katakan..hakahak..
then dah buat..lia add akak lia..then tengok-tengok sape yang lia kenal tok lia add..
mak ai..upenya ramai jugak yang layan pesbuk nih!!adoh budak -budak pun dew gak..
adoh...dah sah lah lia nie agak kuno sikit...aip-aip..kuno sikit jew okey!
hahaha..and yang paling lia terkuzuj tuuuuu...
MY MOM PUN ADE PESBUK NIH!!!!
adoyai!mak..........
napew tak habaq ada pesbuk nie..hahahaha...malunyeeeee...mak adew pesbuk..anak??
hahahaha..okey-okey! stop !laugh at me kay!
patut lah sekarang ramai dah tak layan sangat myspace nie..semua dah lari g kat pesbuk!!
senang la katekan..hahahaha...
my bekas-bekas CIKGU SEKOLAH menengah n rendah pun ramai adew pesbuk..
hahah...kuno..kuno..kuno betul lah kaw lia!hahaha..
then biler dah adew pesbuk nie ramai pulak yang tanye........
' IYLIA!! KAW BARU BUAT FACEBOOK KER???'
dok ulang-ulang tanye benda yang same...
heeee taw lah lia baru buat pesbuk nie kan..jangan lah perli-perli..
hahaha..

so now lia layan lah pesbuk n myspace..hahaha..tapi kadang-kadang tak layan myspce...hahaha..
jahat-jahat!mama! mama! mama..EMAK KU MEMANG HEBAT!!!I LIKE IT!
=)