✿ MY LOVE PARIS ✿






Hello I'm nur iylia ibrahim..age?? blabla.. haha.. PARIS is my dream country n i'm gonna be there one day.. welcome to my official blogger..=)


♥About Author
♥My Hero
♥My Buddyz
♥Love Letters




Older Post | Newer Post
MY NEW DESIGN CUPCAKES!!YEY I LIKE..
Friday, March 5, 2010 | 11:36 AM | 0 Love Letters
huhuhu..so now lia dah belajar new design cupcakes..
lia tak pegi mane-mane kelas pun..tok belajar buat cupcakes nie..just dari my jiran yang baek hati sudi ajar sekali..hahaha..coz membazir duit jew kan kalw nak g kels die..
so lia just tengok kat internet die nye design..
then i try do it by my self.. so jadi lah macam nie..
my mom pun frist tak pecaya, coz lia tak g kelas pun and lia nie tak reti nk melukis2..hahaha
die kate adek tak payah la.. nanti bersepah umah..entah jadi or tak..
uuu rase tercabar la jugak..huhuhu.. so lia buat betul-betul..
urm memang my mom agak terkejut dengan hasil die..
she says lia g curik belajar kat mane-mane..hahaha..
mom i do it by my self la...=)

memang we nampak simple jew cupcakes nak buat..
tapi bende nie lah paling payah nak buat..lagi-lagi nak buat design die..
huh!!
paling penting kene adew tok buat cupcakes nie is.........
  • peka biler nak buat..
  • hati-hati dengan pengunaan warna..
  • sabar biler nak buat design..
  • minat nak membuat..kalaw tak minat memang tak kan jadi..
tu paling penting tok nak buat cupcakes..
frist time lia buat memang lia rase 'errr keje giler tol lah! nak lawa-lawa buat pew..nanti masuk perut owang jugak '! huhu itu lia says..
but lame-lame..lia minat nak buat..biler kite buat tu rase berbaloi sangat..sebab owng puji design kite lawa.. yea lah..dengan umo semuder lia nie dah buat bussiness cupcakes..
hahaha even kawan-kawan mak lia pun soh lia jadi cikgu tok bahagian bakeri..
owh GOD! lia just buat nie tok isi mase lapang lia.. mase lia tengah tak bz ..huhuhu..n tok tambah duit poket sendiri..
so tak lah lia bergantung pada family lia jew kan..hahaha..
so nak buat cupcakes nie kene lah adew minat..kalw tak memang sememeh lah umah..huhuhu so this is my new design cupcakes yang lia tengok gambar kat internet..=)