✿ MY LOVE PARIS ✿






Hello I'm nur iylia ibrahim..age?? blabla.. haha.. PARIS is my dream country n i'm gonna be there one day.. welcome to my official blogger..=)


♥About Author
♥My Hero
♥My Buddyz
♥Love Letters




Older Post | Newer Post
make it..make it..SICK..make it..owh IT SO UGLY!=(
Thursday, March 25, 2010 | 10:46 AM | 0 Love Letters
YA ALLAH...penat nye.. badan pun tengah sakit-sakit nie.. hurmmmmm..
letih nye..demam pun tak kebah-kebah lagi.. semalam until late nite lia tido..yea lah.. bancuh cupcakes lagi.. hurm...
sangat letih..tak bermaye jew semalam.. nk mintak tolong kakak..
kakak pun dah tido..
mak...urm tak pew lah.. mak penat..
so lia gagah jugak lah buat..
nak cancel memang tak sampai hati..
BAK KATE DIE " KUAT EH..ORNG MENGHARAPKAN KITE..SO KITE KENE LA BUAT"..
so lia pegang kate-kate die..
thnk u..cos be wit me ..
i love u so much sayang..
sambil buat sambil terbaring..kejap bangun tengok cupcakes..then baring balik.. salu lia tak macam nie.. but semalam memang lia tak larat sangat...=(
LIA U MUST BE A STRNG GURL..U CAN DO IT LIA.. U CAN..........
hurmmmmm..I THNK I CAN..but tah la...
so lia buat jugak..
sambil masej wit him lia masej dengan sis lia..
urmmm.. thnk akak coz u alwys be wit me to....
tapi semalam memang lia rase nk nanges jew.. tah la nape dengan lia..
mybe sakit sangat kot.. hurm... YA ALLAH kuat kan lah diri aku tok tempuh dugaan mu YA ALLAH......
so semalm tido dalm kol 3 pagi.. sebab adew masalh sikit dengan cupcakes lia..
then pagi nie dalam kol 6.30 pagi tadi lia bangun..buat design atas cpckes tu..
hurmmm..memang tak dew mood giler..
dengan badan sakit2 g..
hurm...demam lagi..
tapi gagah jugak buat..buat pun tah pape jew ..
buruk giler.......=(
nie pun baru dapat rehat.. kay la .. malas pulak nk taip panjang-panjang..
mood tak dew.....
nie mule-mule..memang sememeh ler..
then bakar..huuuu..buruk nye oven..=p
nie tak hias lagi..=p..nmpak sedap kan....
see..ugly kan design lia..
hurm... memang tak dew mood gile..=(