✿ MY LOVE PARIS ✿






Hello I'm nur iylia ibrahim..age?? blabla.. haha.. PARIS is my dream country n i'm gonna be there one day.. welcome to my official blogger..=)


♥About Author
♥My Hero
♥My Buddyz
♥Love Letters




Older Post | Newer Post
night at the PUSRAWI HOSTIPAL...
Monday, March 15, 2010 | 9:01 AM | 0 Love Letters
frist thing i want to says thnk you to my mom!
sebab bawak my lappy datang sinie..
mak taw taw jew yang lia bosan tanpe lappy lia nie..
errrr memang boring pun sebab tak dapat nk bace blog my sis zaty,eiyra, kak tini, n banyak g lah..
lia nie suke membace taw..haaa.. itu jew benda yang boleh membuatkan lia rase tak boring..
best taw dapat bace blog-blog owang nie..
taw tentang story about them hari demi hari..
tapi tak tentu jugak lah diowng nak update blog diowng tiap-tiap hari kan...
yea la sibuk dengan study kan...
laen la macam lia.. still tunggu nak sambung belajar..boleh la nak update blog tiap-tiap hari..
kalau dah sambung belajar memang payah sikit lah nak update blog tiap-tiap hari ...
huhuhuhu.. opssssss!!!


apew lia nak cite sebenarnye nie!!adoi..
okeh-okeh back to my story... adoi tittle laen cirta laen pulak lia nie..
actully lia dah 2 hari dok kat wad ....
hurmmm...tak suker nye!!!
nak tengok muker dokter tu pun dah tak sanggup..
asyik his face jew yang lia jumpe..adoi...
tah-tah dokter nie pun dah muak nak tengok pesakit name NUR IYLIA BT MOHD IBRAHIM nie..
haiya..dokter i'm so sorry lah! taw dokter muak nak tengok muker saye...
apew boleh buat..sakit kan.. semalam saye datang sinie saye tak dapat tengok face dokter..cos saye pengsan..so pagi nie baru dapat tengok dokter...
waaa...saye jew rindu nak tengok face dokter..dokter mesti muak...opppppsss!!
lia pew kaw merepek jauh-jauh nie...
balik pada landasan lah!!
oppsy! sory-sory.. okeh so now air tengah masuk dalam badan lia.. heee..
kembung dengan air jew lah body lia nie....
uiik! buat lawak bodoh pulak lia nie..dalam sakit-sakit pun boleh nak buat lawak..


okeh nak start story dah nie...
tu dia!!..baru nk muler upenye..punye panjang kisah merepek lia.. now baru mule story sebenar upernye..
hehehe..
AL - KISAHHHHHHH NYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
malam tadi agak menakutkan lia..
lepas jew lia stop masej wit my sis zaty..
owh before that lia want to says sory to her!
sis sayang.. sorry sangat lia tak dapat nak teman sis lame-lame..
pas mam ubat mate pun sesen dah jadi nye..sory taw-taw.....
then lia tido.....tibe-tibe! dalam kol 3 pagi macam to.. lia terbangun sebab terasa nak membuang..
haiya!..before tido tak nak pulak die rase nak membuang..so dalam pada tak larat to.. lia gagah jugak lah bangun berjalan..
huhuhu.. kure-kure pun lagi cepat jalan die dari lia..huuu tak larat nye..
dengan suara pun tak dew sangat nie..
samapi jew kat toilet.. tibe-tibe pulak lia terdengar air paip menitik-nitik..
aduh! time-time nie la nak berbunyi..so lia pun buat do no jew la...
dah siap..lia pun jalan nak naek katil..
tibe- tibe.......................!!
lia dengar macam bunyi ade owng bukak pintu pelahan-lahan..
YA ALLAH... sape pulak yang masuk nie.. tak kan dokter..tak kan nurse..salu dkter tak masuk waktu-waktu macam nie..coz nk bagi pesakit rehat..
nurse??tadi die dah masuk.. nie sape pulak nie!!!!
takut memang tahap kritikal lah!
dah la bilik pun golap nie hah!
lia pusing-pusing jew..lia terus menjerit sekuat hati..
huuuu.. sebnar nye... tu mak lia lah!!!!
adoi..gigih jew jerit..sampaii nurse pun masok bilik..hehehehe...
lia terus pelok mak lia.. nangis-nangis macam dah kecik!
heeee dari tak dew suare terus adew..hakahak.. now dah tak dew balik...huhuhu..
uik lia nie.. dah nak masok U pun still tido bawah ketiak mak lagi..
hehehehe..so tu lah kisah sebenarnye lia nak cite..
tapi yang tak berkaitan tu panjang pulak kisah nye..hehehe..melalut jew lebih lia nie..
tu jew lah kisah malam tadi...apppss!!! bukan malam tadi..tapi pagi tadi..hehehe..



kay lah the end of da story lah! penat lah nak taip-taip nie..tangan pun berwayar-wayar nie..ish! bukan wayar lektrik laaa!! huhuhu wayar masuk air jew...HAAA NIE NAK PESAN! SIS ZATY..MAKE SURE JANGAN JADI SAMPAI MACAM LIA..MAKAN UBAT TAW..MAKAN KALSIUM LEBIH..MAKAN IKOT MASE..MINUM AIR BANYAK-BANYAK..TAW! JAGA DIRI LEKLOK..KALAW PENAT BAGI TAW KAWAN..KOT KAWAN-KAWAN BOLEH HELP SIS! TAW..KAK HARTINI....PLS TENGOK-TENGOK KAN KAK ZATY TU...
kak zaty tu cakap jew okeh-okeh..tapi dalam die tak okeh..thank taw kak tini..=)