✿ MY LOVE PARIS ✿






Hello I'm nur iylia ibrahim..age?? blabla.. haha.. PARIS is my dream country n i'm gonna be there one day.. welcome to my official blogger..=)


♥About Author
♥My Hero
♥My Buddyz
♥Love Letters




Older Post | Newer Post
huh..bila AURA RAYA tu DATANG..
Saturday, April 17, 2010 | 8:56 PM | 0 Love Letters
okeh.. today tak on pun since dari pagi tadi..
nie baru nak online..
heee..disebabkan kepala lia yang sangat sakit bile nak bangun..
so lia pun tak dew mood sangat nak on..
okeh..actualy lia nak cite tentang aura raye ..
tadi.. lia nie boring sangat..
tak taw nak buat apew..
lagi pun semua bz..
lia pun pakai la earfone..
heee.. dengar lagu sambil menyayi..
dengan suara yang sangat sumbang dan boleh menyakitkan teliga bile owng dengar..
lia pun nyayi la senyap-senyap..so tak dew sape pun dengar..
lepas jew dengar lagu TAKIN BCAK My LOVE..
tibe-tibe kua lagu RAYE..
mak ai..tibe-tibe terasa macam tengah raye jew..
lagi-lagi kua lagu M.NASIR SATU HARI DI HARI RAYE..
huh dan -dan terase nk
  • makan ketupat la..
  • lemang la..
  • rendang la..
  • kueh raye laa.
  • nk g beraye umah orang la..
  • nak g mintak maaf kat sanak saudara la..
  • nk g kutip duet raye la..
  • nak g beli baju raye la..
ehh semua lah nak.. memang betul la owng kate..
dengar jew lagu raye..
memang terasa aura die..
hari hari raya mehh..
adoi.. then kua pulak lagu SITI NURHALIZA lagu SESUCI LEBARAN..
mak ai.. memang terasa giler.. adoi..
huhu..last -last mak says..
ADEKKKKK.. BELOM RAYE LAGI! PUASA PUN TAK LAGI..DAH NK RAYE..PUASA TAHUN LEPAS PUN TAK GANTI LAGIK! ADA HATI NAK RAYE...
heeeeeeeeeee.. mom.. jagn la cakap macam too..hekhekehk.. t adek ganti.. dont worry..
BUT LAMBAT SIKIT ADEK GANTI..hehehehe