✿ MY LOVE PARIS ✿






Hello I'm nur iylia ibrahim..age?? blabla.. haha.. PARIS is my dream country n i'm gonna be there one day.. welcome to my official blogger..=)


♥About Author
♥My Hero
♥My Buddyz
♥Love Letters




Older Post | Newer Post
UiTM PERLIS..zaman sekolah KURINDU..
Friday, July 23, 2010 | 3:07 PM | 0 Love Letters
23 julai 2010

semalam lia tak tido sampai kol 4.30 pagii.
tah la nape lia tak leh tido..
kol 4.30 pagi lia tertido sampai kol 9.30 pagi..
bangun-bangun lia agak TING -TONG..
huhu..
tengok umah kotor sikit..
  • lia pun sapu la..
  • kemas-kemas..
  • mop lantai..
  • basuh baju..
actually lia demam hari nie..
lia nak badan kua peluh lia pun buat la keje-keje..
pas buat bukan kua peluh g tambah sakit badan adew la..
huhu..


pas abis wat semua keje tu..
tibe-tibe lia teringat UPU RAYUAN lia tak chek g..
dalam hati agak malas sebab lia fikir sure tak dapat gak..
bukak-bukak..
tibe-tibe die tulis........
TAHNIAH!! ANDA BERJAYA..
mak ai..
chek-chek dapat UiTM perlis..
cos ACCOUNTING..
terkejut giler!!!
lame lia termenung kat depan lettop..
banyak yang lia fikir.......
  • lia sayang nak tinggalkan member UNISEL lia..
  • lia dah beli semua buku-buku pendidikan..
  • lia dah beli baju koprat..
  • lia dalam banyak kumpul sticker tok kolej kediaman for da next sem..
  • lia dah rapat dengan lecture kat sana..
  • n mak pun dah banyak kua duit...
ermmmm..
lia buntu..buntu sangat-sangat..
mak tak tau lagi..
n one more thing lia tak minat ACCOUNTING..
lia minat PENDIDIKAN..
damnnn..lia sangat buntu..
lia masej adi..
lia masej kak zaty..
due-due cakap benda yang sama..
mane pun lia pegi or belajar..
ia tetap same..tak dew beza pun..
n we sprt u from behind..
thank sangat coz always be with me.......
LOVE U 2.....


hari ni lia balik k.l..
abang ipar lia yang datang ambik..
lia call mak ckap lia demam..
so mak soh abang ipar lia ambik..
dalam kate lia stil termenung..
huhu..
merenung masa depan kot..=p
dalam perjalan lia nak balik..
lia jumpe banyak sangat sekolah..
huhu..
teringat zaman lia sekolah dulu..
awwww..banyak kenang terindah lia time sekolah dulu..
nak jew balik zaman sekolah..
zaman kanak-kanak riang..^_^
  • ada yang tengah tunggu parents datang ambik..
  • ada yang tnggu bas..
  • ada yang baru kua pintu kelass..
  • ada yang baru kua pintu pagar..
  • ada yang tengah bergurau-gurau dengan member..
  • ada yang tengah bawak moto kua dari pagar sekolah..
huhuhu..
memang same macam lia dulu..
awww...miss sangat zaman sekolah lia..