✿ MY LOVE PARIS ✿






Hello I'm nur iylia ibrahim..age?? blabla.. haha.. PARIS is my dream country n i'm gonna be there one day.. welcome to my official blogger..=)


♥About Author
♥My Hero
♥My Buddyz
♥Love Letters




Older Post | Newer Post
ADK 27.. ^_*
Saturday, August 21, 2010 | 10:41 PM | 0 Love Letters
ish tah nape lia minat betul kate minicopper ni..
if jumpe jek mesti menjerit 'ehhh my minicopper'!
hakahak..excited giler jumpe kate ni..
if lia tak nampak..sure mak lia tegur ' adekkk kate adek'!
seeee mama pun dah lali dengan perangai lia yang giler kan kate ni..
if lia tak de..mama mesti call ' adekk tadi mak jumpe 5 bijik kate adek'
time tu memang banyak persoalan yang lia tujukan kat mama lia..
  • mama kate tu wana ape??
  • mama kate tu copper 's' ke??
  • mama kate tu no plat die ape ADK 27 ker??
hauakahk..sampai mama lia pun tak larat nak jawap..


damnnn! minat giler kat kate ni..
frstime lia tengok kate nie time g umah kawan mama lia..
damn! time tu lia dah mule jatuh hati pada die!
hukhuk.. tengok sampai tak berkelip mate nie..(over la to sampai tak kelip2 mate)
awwww.. swet sangat if kate tu colour MERAH ITAM!
adoi! banyak kali lia mimpi kate tu..huhuhu..


  • one day THIS CAR WILL ME MINE!
  • ADK 27..
  • RED + BLACK + SMART N SWEET!