✿ MY LOVE PARIS ✿






Hello I'm nur iylia ibrahim..age?? blabla.. haha.. PARIS is my dream country n i'm gonna be there one day.. welcome to my official blogger..=)


♥About Author
♥My Hero
♥My Buddyz
♥Love Letters




Older Post | Newer Post
damn!! I MISS U LAH !
Sunday, August 1, 2010 | 10:27 PM | 0 Love Letters
urmmmm..
miss u sangat sayang! du no nak expln cane lagi dah..
i really-really miss u..
huuu..


dah .....
  • 1 month lebih saye tak tengok wajah awak..
  • 1 month lebih saye tak tengok senyuman awak..
  • 1 month lebih saye tak makan same-same dengan awak..
  • 1 month lebih awak tak bawak saye g jalan-jalan kat DESA PARK CITY!
  • 1 month lebih saye tak kacau awak drive..
  • 1 month lebih kite tak tengok movie!
  • 1 month lebih awak tak buli saye depan mate awak..
  • 1 month lebih saye tak kua dengan awak!

urmmm..
rindu sangat time kite kua same-same..
g jalan-jalan..
g tengok movie..
g makan-makan..
miss u sangat..
HOPE SAYE DAPAT JUMPE AWAK!.