✿ MY LOVE PARIS ✿






Hello I'm nur iylia ibrahim..age?? blabla.. haha.. PARIS is my dream country n i'm gonna be there one day.. welcome to my official blogger..=)


♥About Author
♥My Hero
♥My Buddyz
♥Love Letters




Older Post | Newer Post
sweet MEMORIES..^_^
Friday, January 14, 2011 | 10:44 AM | 0 Love Letters
awww.. selama seminggu lia tunngu anak buah lia kat sekolah nih banyak giler the sweet moment that i had..huhuhu..i will miss that moment.. hari ni da masok hari kelima lia tunggu dija kat sekolah die.. huhu..after this i'am going back to BESTARI JAYA..owhhh no! na cuti lagikkkkk.. hmmm..gonna miss this little kids at there..aduhhhh...

hari kelima nih paling sweet moment that i had..hahaha.. pagi-pagi anta dija g sekolah..today kat school die ade buat PJK tht's mean PENDIDIKAN JASMANI KESIHATAN eaaa..hahah..dulu mase sekolah nih lah subjek yang lia minat! hahaha.. ngok ngek tol lia nihhh..asal pj jek masti happy..then dok doa supaya cepat-cepat ke hari yang ade pj.. hahaha..itu cer dulu eaaa.. now i'm big gurl sude..seyhh..back to our story..terkua landasan lakkkk..okeh-okeh.. pagi-pagi tengokkk dak-dak kecik nih bermaen-mean..aduhhh..lawak + teruja dengan kebijaksanaan budak-budak kecik nihh heeee..dengan penuh kegembiran mereka bermain..ade yang duduk tengok dengan penuh kekhusyukan..ade yang bermaen sesama sendiri..ade yang berguling-guling atas lantai sebab na tarik perhatian cikgu..ade yang bergaduh sebab ta dapat duduk.. huhu..macam-macam kerenah budak-budak nihh..siyesss mereka sangat comel! awwww..DIJA N KAWAN DIE DOK BERPEGANG TANGAN..hahaha.. so swett sayang! then lepas abis PJ dieowang semua naek kelasss...yeahhhh! lia dapat snap pic that's little gurl yang lia cakap muker die macam kak tini.. hahaha.. nanti lia upload..

rehat time!!!! berpusu-pusu budak-budak nihh turun.. my dija pun da bijak sekarang.. dia da boleh naek kelas sendiri.. da ta nangeh-nangeh da.. huhuhu.. suke budak-budak nih dapat makan HOT DOGS..awww.. berselera tengok dioeowng makan..then tibe-tibe ada cikgu nih bagi lia cake..wow!! CHOCOLATE CAKES! i like.. siyeees sedap giler wehhh..hahaha..thennnnn.. one gurl nih tibe-tibe datang kat lia.. tersandar kat my peha..aduhhh dengan lentok manje die..siyess manje..then tibe-tibe she crying!aduhhh cuak gak ah..anak orang wehhh karang mak ayah die tuduh lia buat pape lak kat daughter die..dengan lembutnye lia pun memujukkk..wow!! BERJAYA!! hahaha.. then die peluk badan lia sambil duduk..lia pun peluk la die.. hahaha.. my dija jelesss kot! die na g maen.. tengokk gurl nih peluk lia die terus peluk lia gak.. hakahak.. ah suda! due-due peluk! siyesss sweet giler budak-budak nih! lia pun layan la.. hahaha.. sampai la LOCENG BERKUMANDANG! menandakan dieowang kene masuk kelassss..huhu...


so that is my sweet moment at this school..huhu.. siyes can't forget it..i'am gonna miss u little kids..^_^..

so that all..
have a nice day..