✿ MY LOVE PARIS ✿






Hello I'm nur iylia ibrahim..age?? blabla.. haha.. PARIS is my dream country n i'm gonna be there one day.. welcome to my official blogger..=)


♥About Author
♥My Hero
♥My Buddyz
♥Love Letters




Older Post | Newer Post
THANK A LOTS!
Tuesday, June 28, 2011 | 11:17 AM | 0 Love Letters
hmmm.. terdetik hati nih na bukak page dye..
then bukak note nOte note dye..ermmm..
ternyata ALLAH na tunjuk kan sesuatu pada aku..
sangat sedih biler aku bace..
aku ingat dye faham maksud aku maseg dye dulu..
sedap nye ko kate tentang aku..
memang dari segi KARYA AGUNG ko tu orang pikir aku salah..
fine! aku ta kesahh..
aku tau ape aku buat.. if ko na kawan.. aku ta peanh na kesah..
tapi biler sampai kua perkataan yang menimbulkan syakwasangka aku ta leh diam..
even kau seorang perempuan pun ko leh faham isi hati perempuan laen..

thank la wehh ko tulis buruk-buruk pasal aku...
aku ta salahkan ko.. tapi ko pikir la sendiri ..
kenape dengan orang laen aku bagi dye kawan..
tapi dengan ko..
ko ta tau ape aku penah cakp dengan dye..
ini hanye aku dengan dye jek tau..
tapi kalau kau ambik keputusan tok terus salahkan aku..
it's up to you..
aku ta penah halang dye kawan dengan kau..
kalau kau kat tempat aku.. ko tau laa..
mulut kata laen.. hati kata laen..
bagi kau.. kau memang kata aku salah..
tapi aku ta penah salahkan ko..
jangan BURUK-BURKKAN ORANG laen..
b4 na ckap tentang seseorang .. BETTER CERMIN DIRI tue sendiri..
hope ko paham maksud aku..
aku lebih kenal dye macam mane..
memang aku sedih dengar cite ko nih..
sampai hati ko tulis macam nih kat aku..
kalau ea pun ko ta puas hati jangan la sampai ko na buruk-burukn aku ..
tulis pasal aku..
aku ta kesah wehh..aku terima dengan hati terbuka..
aku pun perempuan..aku penah jadi macam ko wehh..
dye tempat aku share segalanye..
tapi aku ta penah na 24hours masej dengan dye..
hmm.. aku malas na gaduh pasal lelaki dengan ko..
kalau ko na cite lagi.. cite la..
aku da ta na ambik port..
TERNYTA AKU TERASA DENGAN KO..
thank again..........

aku hargai KARYA AGUNG ko nih.. thank la wehhh..


aku ade kwn.nme dy SECRET.dy ade gf.aku tau tu.n aku kwn ngn dy pun memg ats dasar kwn.coz dy blh share poblem aku.

mule2 kitorg kwn memg tade pape masalah.hppy jek.tp 1 mse tu ader la gak hlgn.dpd abg aku sndiri.bkn sbb dy tp sbb kwn aku yg ag sorg.hmmm lupe lak.aku kwn rapat ngn 3 org.tp yg aku nk cte kt cni pasal dy ni la..pastu ble hal aku dgn abg aku dah settle,aku still rase jauh ngn dy.aku tk tau ar apesal kn.smpi la 1 hr ni,gf dy msg aku.....rupenye baru aku tau,gf dy sbnanyer ade rase cmburu aku rapat ngn bf dy.aku phm.tp actually aku mang tade pasaan lbh dr kwn pun kt mbe aku tu.siyes.bub aku bkn 1st tyme bff ngn bdk laki.so diz tyme aku tk tekejut pn ngn sms tu.i can b professional.why not she??neway aku still apologise gak la ngn gf kwn aku tu wlpn aku tk salah.nak dap kn aty dy la.n nk dy phm yg aku mang tade nawaitu tk baik.aku lw kwn,kwn je.smua org aku lyn as kwn.so ni la ctenye...aku nak kwn tp kwn nyer gf pk bkn2.so tkpe la aku sgup tk rapat ag ngn kwn aku tuh.agpn,dy tk rugi pun lw hlg sorg mbe.wlpn aku still ingat jnji dy dlm persahabatan ini 1 mse dlu.tp lumrah mnusia.sering tnam tebu d tpi bibir..ble mse berlalu,kata2 slalu d lupa.tp yg aku nk ckp kt cni,aku syg kwn2 aku yg buat aku happy..n aku nakkkk sgt persahabatabb yg ikhlas.tkde kate blkg.tkde smpn prasangka dll..neway.ni jela luahan ht aku.smga kalian memahami..sob3..:(