✿ MY LOVE PARIS ✿






Hello I'm nur iylia ibrahim..age?? blabla.. haha.. PARIS is my dream country n i'm gonna be there one day.. welcome to my official blogger..=)


♥About Author
♥My Hero
♥My Buddyz
♥Love Letters




Older Post | Newer Post
biler KAMI suda BERSHOPPING!!
Wednesday, August 10, 2011 | 10:48 PM | 0 Love Letters
hahahahaha.. penat tuhhhh hari nih kua shopping dengan dye..
actually da plan lama da.. sebab dye pun na belik barang tok g seminar lepas raya nanti..
alang-alang na teman kan dye..
lia pun sambil menyelam sambil la minum airr..
(hahahaha betul ker peribahasa lia nih ??)
peeerrggghhhh..rambang-rambang bijik mata lia nih!!!
kalau bole! sati shopping complex tu lia na boronggg..
hoiii.. banyak la sangat duet lia nih..
hahaha..

okeh.. kol 6.ptg tadi lia gerak g ou..its ONE UTAMA kay..
yang dekat dengan bandar utama tuhhh..
amboiii detail giler lia bagi tau..
g ou naek moto beb! hahaha..
tapi bukan dengan dye laaa..
dengan abang ipaar liaaa..haiahhhh.. giler la dye bawak.. rasa na terbang lia dok kat belakang tuh..
da sampai kat ou tuh lia pun bermula kan perjalanan g ke toilet!!!
haihhh.. pakai helmet.. tau tau jek la enn tudung kompem-kompem macam sakai!
da berjam dok betul kan tudung semata-mata..
lepas da lebam dok dalam toilet tuh..
lia pun cari la kedai ROMP! kedai yang selalu lia beli jeans..
memang itu niat lia pun g ou.. hehehe..
usha-usha punye ushaaa..
perrggghhh! berkenan lak 2 helai..
hadooiii.. na wat cane..
beli la due due.. hahahaha..

around kol 8.15 malam..dye pun sampai dengan menaiki beca (moto lah!)
hahaha.. na datang sama-sama dye tengah keje tyme lia na dtg tuh..
so dye da datang.. ape lagii.. kami pun memulakan la aktiviti kiteowngg..
dye pun masok romp!
usha usha..tengok-tengok dye pun pilih colour sama dengan sua lia.. hehehe
soooo sweett.. sweeet ta sweet ta!!!
cakap sweet ceppttt! heeee..
gurau jek laaaa...
dye pun ambik la due helai gakkkk.. eyhhh meniru lia lakk..
lepas cari sua.. lia ajak dye g cari kasut kulit tok dyeee..
hooiiii..bapak mahal sioottt..
heee maklum la lia baru tau kasut llki lagi mahal dari permpuaann..
hehehe.. laen yang dicarii.. laen pulak yang dapat!
biler lia da masok kedai BATA! hah! wedges bata lawa-lawa kottt..
huuiiii nafsu nafsu!
cantas sama itu nafsu!
nyaris-nyaris da tadi na beli..
if beli abis la lia kena bebel dengan mak lia..heeee..
pas masok bata.. kiteowng masok la PAKSON..
finally!!! jumpe gak yang dye berkenan..
haihhh.. shopping dengan dye lagi letih tau!
memilih! hahahaha.. tapi pilihan dye sangat BERBALOI!..
bagus betul..agak susah gak la na cari kat dalam pakson tuh yg dye berkenan..
da dapat senang hati la wehh..

lepas da dapat barang-barang dye.. kiteowng pun gerak la balikk..
hhehehehe..
okeh la penat da..
hehehe..
good nite!
have anice dreamm.. ^_^
salam..