✿ MY LOVE PARIS ✿






Hello I'm nur iylia ibrahim..age?? blabla.. haha.. PARIS is my dream country n i'm gonna be there one day.. welcome to my official blogger..=)


♥About Author
♥My Hero
♥My Buddyz
♥Love Letters




Older Post | Newer Post
buat DYE..
Tuesday, September 27, 2011 | 3:21 PM | 1 Love Letters
hahahaha!! lama ta update blog nihhhh!
rindu tak? rindu takkk??cakp la rindu!! cakap laa..
hehehehe..okeh..
semalam.. tah kenape dalam kelas kol 3.00 lebih tuh lia ta sedap badan..
hiissshh! bole rase kan.. sedap or ta badan nih.. haih!
pelik-pelik jek lia nih..
balik jek kelas terus mndi then tengok cite hantu bonceng!
hahaha.. maklumlah lia ta tengok lagii.. heee.. dengar jek owang bercerita pasal cite tuh!
tibe-tibe lia ta tahn sangat lia pun tertido..
ha ahhhh! memang lia suke bile lappy yang tengok lia..

then kol 9.00 lia terpaksa turun sebab na bincang pasal teater tok prsnt ..
tengah syok-syok dok bincang! hujan tetibe turn..
errrr! macam mane na buat bunyi hujan ek??
hahaha..
so berlari lah lia ke rumah si eira..
sampai jek rumah eira..lia da terbaring kat lantai..
bapak sejuk lah!..
then lia pun tertidoo.. woooo! sedar-sedar da kol 11.30..
huuiihh sedap betul lia tido atas katil si eira tuh..
sedar-sedar eira n ain cakp badan panas giler..
eooo.. niat dihati lia na la sambut bufday si nani..
heee.. tapi ta berkesempatan laaa.. hmmmm

esok kan hari nyee..
hooo.. kelas si dyee..
pergghh memang terbaek lah dye sound kitwong satu lepas..
cer awak kat tempt kiteowng.. 10 minggu tade kelas..
cer awak kat tempat kiteowng.. 1 hari awak cakap kelas ada owng gune..err u nih besar.. ta yah la na bg cite bodoh sgt kann..
dye kata kitewng nih ta faham dye..
dye faham kite ke??
asal ta na wat kelas siang-siang??
sebb na ikot tyme awkk..wooo.. tuh nama nye kitewng ta faham awak ke??
ada hal yg lebih penting.. okeh fine! tapi ta buat kelas ganti dalam minggu tu jugak..
woo..gilak-gilak.. asal awak na malukan kitewng dalam kelasyang telah digambungkan dengan kelas laen!hmm saja na buat kitewng mara! n budak-budak kelas laen bole pandang kitewng nih kuang ajr dengan awakk..
siyesly awak memang saja na jatuhkan kami semua..
final 1.11.2011..
awak cakap korang still bnyak masa! n bole bljr lgi..
hahahahas! saye suke awak punye kata-kata itu!
kelas pun sebuln 4 kali.. itu pun belom tentu awak na abiskan kelas kitewong..
na bulan 9 pun suda mau habis.. hahaha
ape lah awak nihhh..
sabar jek laaa..

lepas kelas si dye..
lia pun share duet dengan ain tok beli kek..
hehehe.. maklum lah semalm ta sapu tepung kat muke nani..
hahah.. so just beli kek untuk dye..
hambik dye suap lia macam na tercekik lia dibuat nyee.. hehe

nih la budak senget! intan hanani latifi.. hehehe
happy bufday nani..
semoga panjang umo and murah rezeki ko..
may GOD BLESS YOU DEAR..
semoga BERBAHAGIA di samping family n akmal! hakahak..
okeh lah.. itu jek aku bole dapat buatkan ko tersenyum..
hope ko suke dengan kek itu.. hehe..

okeh la..thank sebab bace entry lia nih..
have a nice day..
bubbye..
salam..