✿ MY LOVE PARIS ✿






Hello I'm nur iylia ibrahim..age?? blabla.. haha.. PARIS is my dream country n i'm gonna be there one day.. welcome to my official blogger..=)


♥About Author
♥My Hero
♥My Buddyz
♥Love Letters




Older Post | Newer Post
habis basahhhhhhh!
Thursday, September 15, 2011 | 1:02 AM | 0 Love Letters
coiiiiii! giler lah hari nih lia g kelas dalam keadaan yang basah kuyuppp..
actually lia g kelas ganti sebnarnye..
cos lecture tuh ta buat kelas pada hari sepatut nyee..
so ganti la malm tadi..
okeh! plan nye macam nih!

lia plan dengan ain na gerak balik unisel kol 6.00 ptg..
tibe-tibe mak lia soh ambik tentera tentera kenit lia kat tempat pengasuh..
so agak lama situ..
dengan dalam keadaan hujan lebat..
lia pun drve pelahan-lahan!
maklum lah lia nih bute sikit biler hujan-hujan nih..
hahah..
if hujan pun bukan lia yang drve..
so agaak susah lia disitu..
if ta memang lia da pecut da..
tapi memandangkan mak n anak-anak buah kesayagn lia ada dalam kete..
lia pun ta berani na memecut!
INGAT LAH ORANG YANG TERSAYANG! hahaha
sempat lah dye bagi slogan kannn.. hahaha

so da sampai kat umah kepong!
tetibe lia baru teringt yang kunci umah kepong lia tinggal kat umah lama lia..
ahhhh suda!!!! memang sedp la kene bebel dengan mak lia.. hehehe..
hahahaha!siot sajah.. tengok jam da kol 6.00 perrgghh!
janji dengan ain kol 6.00 na gerak.. tapi kol 6.00 lia still kat lua umah lagi!
hahha.. so terpaksa mntak tolong abang ipar lia anta kan kunci..
naseb ler dye ada kat sungai buluh nih jek..
dalam keadaan hujan yang agak lebat lia pun siap2 ler..
siyes one day nih lia kene hujan jek.. haiah..
naseb badan ler..comfm-cmfm demam esk..
haihhhh... sabar jek la.. hehehe..

so kol 6.30 baru kua umah..
lia tunggu ain kat ktm kepong..
hoi! dengan hujan nye cukuppp..
dengan barang-barang tok teater lagi..
haih..rasa na jek menjerit-jerit tengah-tengah jalan tuh!
da la lia jalan kaki g ke ktm kepong tuh..
if dekat okey g..
ini..hadoiii.. sape yang tau ,dye sure faham.. hahah
siyes lenjun giler baju n sua lia..
sampai jek depan komplek desa.. da datang semput lia..
hoi! tu satu hal..
naseb la inhle lia ada bawak..
if ta memang kejong lia kat tepi jalan tuh..
sampai jek kat ktm tuh..
ain pun sampai.. naek-naek kete..
perrgghhhhh! ta leh sejuk lagi ker.. hahahaha.. sabar jek laaa..
na wat cane.. da bash.. hahah..

dengan jem nye cukup bagai.. siot sajah!
ambik altenatif laen..
kiteowng naek hgway..
huuu... selamat suda situ..tada la jem sangat..
sampai jek kelas teros mule teater..
hahaha.. itu satu hall.. teater yang agak lawak bagi aku..
da selesai semua.. lecture ta puas hati..
bab kiteowng lupe.. tyme dye bg minimun 15 mint..
semua grp just prfom ta sampai pun 15 mint sperti yang dye mahukan..
sooooo! jawab nyeeee.. KENE WAT BALIK LER!
hahaha.. sabar jek lah! sentap makjemah tau!

ending dye! kene lah wat balik.. huuu.. sabar-sabar.
okeh la.. da penat sangat!heee..
na tido.. good nite!
have a nice dream..
salam..=)