✿ MY LOVE PARIS ✿






Hello I'm nur iylia ibrahim..age?? blabla.. haha.. PARIS is my dream country n i'm gonna be there one day.. welcome to my official blogger..=)


♥About Author
♥My Hero
♥My Buddyz
♥Love Letters




Older Post | Newer Post
hai!
Wednesday, February 8, 2012 | 8:03 AM | 1 Love Letters
wooo.. setelah sekian lamanye lia ta update blog lia nih..
heheh.. rindu ta rindu ta??
facebook pun da lama ta on.. bile on jek! hah ambik kau.. bukan maen banyak lagi notification nye..
yang add lia pun mesti tertunggu-tunggu asal lia ta app dyeowang lagi..
hahah.. sory to say lah..
hai maklum lah.. keje banyak yang hendak di settle kan..
lagi pun kat umah sewa lia tuh tade wifi.. heheh.. tu yang satu umah ta on .. n semua maen game untuk hilang rasa bosan..
sian kan kat kiteowng nih??kesian kesian kesian!

tape la lagi bagus ade wifi nih.. if ta.. memang 24/7 dok menghadap lappy nih..
lama-lama lappy nih pun jahaman!
ooo tidakkkkk.. saye na pakai lappy nih lama tau..kalaw bole sampai ke anak cucu lah!
kalaw la bole kan.. heheh..

haaa.. na cite nih.. hmmm.. sem nih terlalu memeningkan kepala otak lia..mybe membe-membe kelas lia pun sama pening dengan lia..hmm.. sem nih siyesly kitewng bnyak giler pakai duet..
bayar itu bayar ini.. memang banyak la duet.. so kene la berjimat cermat..

okeh la cite laen pulak..hehehe.. mengisi masa lapang lia dengan novel..
woooo! korang tau cite ANDAI ITU TAKDIRNYA??
huuu.. better g cari cepat! compem meleleh abis punye..
orang kata takat jiwang abis la tu..
siyesly memang berbaloi la if beli.. noverl terlaris kot..
haih.. kisah dye menyayat hati betul lah.. lia yang dari suke skip2 bile bace..
ada part yang best baru bace.. hahah..tapi novel nih laen giler lah..
dari awal sampai abis 500++ muke surat dye..
and dari awal hingga akhir jugak lia nngis bile bace..
opsss!! terbagitau pulak.. hehehe..malu saye..=p
tapi memang best giler cite dye..g la cari.. n hayati kisah wanita itu sebaek-baek mungkin..
bg lia.. wanita tuh memang bole dijadikan contoh untuk semua wanita yang ada kat muke bumi nih..
hamboi! GRAMATIS gitu ayat lia.. kan-kan??