✿ MY LOVE PARIS ✿






Hello I'm nur iylia ibrahim..age?? blabla.. haha.. PARIS is my dream country n i'm gonna be there one day.. welcome to my official blogger..=)


♥About Author
♥My Hero
♥My Buddyz
♥Love Letters




Older Post | Newer Post
bufday si DYE & LAST PAPERRRR!!
Saturday, March 31, 2012 | 3:36 PM | 0 Love Letters
okeh.. starting cite untuk hari ni..
heheheh.. sebenarnye da lambat sangat na update..
tapi lia na update jugak..


30/03/2012..

bufday may LOVELY HUBBY AINOL HAMZIE..
awcchhh.. happy bufday sygku..
may GOD bless you dear..
semoga ape yang awak na semuanye akan tercapai..
sorry lah saye lambat update kat blog saye nih.. heheh..
maklum lah bz dengan exam..
and sorry awak.. sebab sprise sye ta buat awak terkejut..
btw hope awak suke dengan HADIAH untuk hari jadi awak tahun nih..
hehehehe.. ta tau na beli ape..
so hope you like it!


04/04/2012

yeyyyyyy!! end of my sem 5..
perrgghh..kejap je kot.. da masok sem 6.. ceiitt..
terasa cepat pulak belajar..
then habis.. wow..
na konvo doe.. jeles tengok orang laen dok konvo-konvo nih..
nak jugak dapat bunge..=p
itu jek la yang aku fikirkan?? errrr..
okeh lah..
alhamdulillah.. semua berjalan dengan lancar..
alhamdulillah.. semua boleh jawap dengan tenang..
walaupun kua dewan dalam keadaan pening..
tapi puas hati gak la dapat luahkan segalanye kat PAPER-PAPER lia..
heheheh.. so tade rasa kurang berkeyakinan..
segalanye penuh dengan keyakinan didalam diri..
oooooo!! ape aku merepek nih?? hahaha..

so da start CUTIIIIIIIIIIII.. memey lah weh!
suke giler.. padahal cuti sebulan jek mcam biasa..

okeh la.. that all..
happy holiday kawan!
salam..
and take a good care korang..^_^